Moment de l’aixecament del cadàver a la Platja Gran de Palamós | Imatge de Ràdio Palamós
Moment de l’aixecament del cadàver a la Platja Gran de Palamós | Imatge de Ràdio Palamós

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona d’edat avançada que ha estat localitzada a primera hora d’aquest matí surant a l’aigua de la platja Gran de Palamós, tal com ha informat Ràdio Palamós.

L’avís s’ha donat a quarts de vuit del matí quan el servei de neteja municipal ha vist un cos a la zona del racó de la platja, molt a prop del moll Vell i posteriorment han avisat als serveis d’emergència. La víctima anava vestida i fins i tot portava posades unes ulleres, tot i que no portava cap documentació ha estat identificada. Segons ha informat el Diari de Girona, la senyora té 90 anys i era veïna de Palamós.

Malalta d’Alzheimer, la família ha començat a preocupar-se aquest dijous al matí quan no han trobat la veïna a casa seva. Aleshores han avisat a la Policia Local. Ha estat el cos de seguretat municipal però qui ha informat que l’havien trobada a la platja Gran de Palamós morta. No és la primera vegada però que ha sortit de casa sola.

La policia està investigant les causes d’aquesta mort, tot i que tot apunta que no hi ha indicis de criminalitat i s’haurà d’esperar a l’autòpsia que se li realitzarà avui mateix. Ara per ara, un dels indicis és el suïcidi de la dona, com apunta el rotatiu gironí.

Precisament aquesta setmana s’ha viscut una situació similar a l’Estartit. Van trobar un cadàver surant a la zona del Molinet. La Guàrdia Civil està investigant el cas.