16.5 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Més de 50 actuacions del Defensor del Ciutadà de Palafrugell l’any 2018

Ha destacat la “bona predisposició” per part de l’Ajuntament i la rapidesa en els tràmits

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Defensor del Ciutadà de Palafrugell va realitzar 52 actuacions durant els 9 últims mesos del 2018. Entre aquestes operacions, s’hi inclouen 10 consultes, una derivació i 41 queixes, les quals se centren bàsicament en temes d’urbanisme, serveis socials, activitats i intervenció. L’objectiu  del Defensor és garantir els drets fonamentals i les llibertats públiques dels veïns i veïnes de Palafrugell. El Defensor del Ciutadà de Palafrugell, Josep Esteba, ha remarcat la bona predisposició de l’Ajuntament en la seva relació.

En el cas de les actuacions del Defensor del Ciutadà, el procediment de cada queixa pot variar segons les seves característiques, algunes són de més ràpida resolució i d’altres s’allarguen més en el temps. La figura del Defensor és la de mediador entre les dues parts, el ciutadà i l’administració, i en moltes ocasions la seva tasca és més aviat pedagògica, alhora de fer recomanacions o suggeriments a la ciutadania.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Retorn dels “Sopars Cantats de Pere Bahí” a Palafrugell

Enguany, són 4 els establiments que ofereixen uns menús tancats, d’entre 35 i 45 euros, amenitzats amb un concert de música en directe a càrrec d'un grup de cant de taverna o havaneres. Els restaurants adherits a l'edició d'aquest any són El Càntir (a l'Hotel Alga)i El Balcó de Calella (a l'Hotel Sant Roc), tots dos de Calella; i La Terrassa Terramar i L’Hostal La Llagosta de Llafranc.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -