17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Més de 50 actuacions del Defensor del Ciutadà de Palafrugell l’any 2018

Ha destacat la “bona predisposició” per part de l’Ajuntament i la rapidesa en els tràmits

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Defensor del Ciutadà de Palafrugell va realitzar 52 actuacions durant els 9 últims mesos del 2018. Entre aquestes operacions, s’hi inclouen 10 consultes, una derivació i 41 queixes, les quals se centren bàsicament en temes d’urbanisme, serveis socials, activitats i intervenció. L’objectiu  del Defensor és garantir els drets fonamentals i les llibertats públiques dels veïns i veïnes de Palafrugell. El Defensor del Ciutadà de Palafrugell, Josep Esteba, ha remarcat la bona predisposició de l’Ajuntament en la seva relació.

En el cas de les actuacions del Defensor del Ciutadà, el procediment de cada queixa pot variar segons les seves característiques, algunes són de més ràpida resolució i d’altres s’allarguen més en el temps. La figura del Defensor és la de mediador entre les dues parts, el ciutadà i l’administració, i en moltes ocasions la seva tasca és més aviat pedagògica, alhora de fer recomanacions o suggeriments a la ciutadania.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -