19.3 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

TxLB exigeix transparència sobre el cas de la zona blava de la Bisbal

Xavier Dilmé denuncia que les recaptacions continuen sense quadrar i acusa el govern municipal de tornar a amagar informació mentre Carme Vall responsable de l'àrea de Hisenda assegura que el tema s'està estudiant per part de l'empresa subministradora de les màquines.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un cop més, Xavier Dilmé va denunciar durant el Ple municipal de dimarts que l’equip de govern municipal de ERC-CUP i Iniciativa torna a amagar informació a l’oposició sobre les irregularitats en la recaptació de la zona blava de la ciutat. El regidor de la desapareguda  CiU, que ara milita en Tots X La Bisbal – CiU afirma que el desajust es superior als 4.000€. Afirma que tot plegat els hi sembla molt estrany i demana transparència a l’equip de govern.

Aquestes eren les paraules de Dilmé per Ràdio Capital

 

Per la seva banda la regidora Carme Vall, responsable política de l’àrea d’hisenda de l’ajuntament va declarar a aquest mateix mitjà que “En aquests moments l’empresa fabricant de màquines està estudiant les disfuncions que s’han detectat i que potser cal aclarir que no són les mateixes que s’havien produït amb anterioritat”. La regidora d’ERC va assegurar també que “Quan tinguem la resposta de quin és l’origen o la causa que provoca aquestes disfuncions n’informarem puntualment”

Val a dir que el tema de les irregularitats a la zona blava de la Bisbal va sortir a la llum durant el Ple del mes de febrer i ahir mateix va saltar a l’actualitat un altre cas relacionat amb l’àrea d’hisenda de l’Ajuntament, en aquest cas relatiu a la denúncia de l’ajuntament contra un treballador de recaptació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -