10.5 C
Pals
Dimecres, 13 Novembre 2019

La UGT denuncia el geriàtric de Sant Feliu per “impagament”

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Un camió s’ensorra al carrer Fàtima de Torroella de Montgrí

Un camió ha quedat atrapat després que la calçada del carrer Fàtima de Torroella de Montgrí cedís al seu pas

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Aprovada la reforma de la Plaça Murada de Palamós

Les obres començaran el 2020 i seran enllestides per Setmana Santa

Gemma Garcia, llibretera de Vitel·la: “L’espai de la Mediterrània ens ofereix la possibilitat de fer molts actes”

L'editora de la Vitel·la, Gemma Garcia, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital de l'Empordà la història darrera la reobertura de la llibreria Mediterrània i quin és el pla de negoci que tenen de cara al nou espai
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

El sindicat UGT ha denunciat l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la fundació que gestiona el geriàtric, Guíxols Suris, per “impagament” d’una part de la paga extra del mes de juny.

Segons UGT, l’Ajuntament considera que només ha de pagar una part de la paga, la part proporcional de gener a juny.

El conveni anterior preveia que per les pagues es fessin cada sis mesos, i l’actual (signat aquest febrer) les preveu anualment. És a dir, s’hauria de cobrar una mensualitat sencera al mes de juny i una sencera al mes de desembre per la feina de tot un any.

Ainhoa Elechiguerra és secretària d’organització de la federació de serveis públics d’UGT a Girona.

Les mensualitats que s’han pagat ara, segons UGT, corresponen a la feina feta només des de gener. Això es deu, segons la gerència, a que el nou conveni fa els càlculs proporcionals en base a tot l’any anterior cotitzat i no dels darrers sis mesos com passava fins ara.

Els responsables de la fundació pública que gestiona el centre considera que només tenen dret a percebre la part proporcional d’un semestre.

En canvi, els treballadors argument que tenen dret a percebre-la íntegra. Creuen que el fet que l’anterior conveni fos un mal conveni no els hauria de restar retribucions. Asseguren que l’empresa considera que la seva vida laboral al geriàtric “va començar al gener de 2017”.

Han presentat a la direcció del geriàtric un informe amb els càlculs que entenen que són correctes. També ha portat el cas a la mediació del Tribunal Laboral de Catalunya.

Últimes notícies

Supermatí – 13-11-2019

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

Els regals, presents, dons, ofrenes,…

A aquestes altures de l’any, ja fa alguns dies que hi ha les llums de Nadal penjades a més d’un poble, apunt per a...

Matí de cel més tapat i clarianes de tarda amb ambient de tardor freda

Jornada amb més nuvolositat sobretot entre migmatí i migdia. Continuarà l'ambient de tardor freda i el descens del termòmetre s'accentuarà els propers dies.

Jake Bugg estrena ‘Kiss like the sun’

Dos anys després de publicar “Hearts that strain” el britànic Jake Bugg ha compartit una nova cançó ‘Kiss like the sun‘, que sembla que formarà part del seu nou disc d’estudi, del qual de moment se’n coneixen molts pocs detalls. El músic té previst una sèrie de concerts durant la setmana vinent, aixó sí, tots…

Negra Nit – 12 novembre 2019

Nova edició de Negra Nit amb Xavi Puig.

Més notícies