Un Barça letal es desfà fàcilment del Palafrugell (0-7)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Palafrugell no va tenir opció de plantar cara ahir al tot poderós Futbol Club Barcelona, que es va imposar amb claredat als blanc-i-negres amb un ampli marcador que va arribar als set gols pels blaugranes.

El Barça va voler tancar el partit com més aviat millor i ho va demostrar en marcar al cap de 19 segons de matx el primer gol, obra de Marc Gual. Els culés assetjaven la porteria local, fet que impossibilitava una aproximació dels palafrugellencs a la meta contrària. L’única oportunitat de què van gaudir els de Xavi Garcia va ser un penal al minut 6, que no van transformar i hauria suposat l’empat. Corria el minut 12 a l’electrònic i Ordóñez feia el segon pel conjunt barceloní.

A la represa, l’equip visitant, entrenat per Edu Castro, va aprofitar la fragilitat defensiva del Palafrugell per a consumar una gran victòria. Al minut 26, Panadero anotava el 0-3. Tan sols dos minuts després, el mateix artífex del tercer tant feia el quart. Superada la franja de la mitja hora, Álvarez marcava el 0-5 i el 0-6 al minut 32 i 33, respectivament. L’últim gol va quedar en mans de Barroso, des del punt de penal, quan restaven vuit minuts pel xiulet final.

Així doncs, el Palafrugell tanca la dissetena jornada en zona de descens amb vuit punts. El proper diumenge, a dos quarts d’una del migdia, els de Garcia visitaran el camp del líder Liceo, que està intractable.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.