15.5 C
Divendres, 26 abril 2024

Un mal arbitratge condemna al Costa Brava a una nova derrota

Els gironins van jugar un partit molt seriós des de l'inici, però l'expulsió de Pere Martínez al minut 14 de la primera part ho va alterar tot. Els madrilenys van guanyar per 0-1, i a més amb gol polèmic

Temps de lectura: 2 minuts

Les adversitats continuen acompanyant al Costa Brava. Aquest cap de setmana, jugant a casa contra el Castilla, una molt rigorosa decisió arbitral va condicionar i molt els jugadors d’Oriol Alsina. Els gironins van jugar un partit molt seriós des de l’inici, però l’expulsió de Pere Martínez al minut 14 de la primera part ho va alterar tot. Quan encara no s’havia arribat als 15 minuts de partit, el lateral veia la vermella directa en una acció que, com a molt, era mereixedora de groga. Amb un jugador menys, el Costa Brava va haver de fer un pas enrere, però va apuntalar la defensa amb solidesa, concedint en la primera part només un xut inofensiu i desviat de Jaume Jardí passada la mitja hora de joc.

La realitat és que fins i tot, al llarg del matx el Costa Brava va tenir opcions de marcar i que gairebé no va concedir ocasions al rival, però el filial del Madrid va aprofitar a la segona part una centrada sense aparent perill que va rematar Gudjohnsen per establir el definitiu 0-1. A més, la rematada a gol va ser amb el braç, que tot i tenir-lo enganxat al cos hauria pogut ser perfectament anul·lat. Després del cop que va suposar el gol del Castilla, el Costa Brava es va mostrar ambiciós malgrat el fet de jugar amb deu homes, i va disposar de dues ocasions per empatar. Primer Gil i més tard Xumetra haurien pogut equilibrar el marcador, però els va mancar aquell punt de fortuna.

Els gironins, que només han sumat un punt dels últims 21 en joc, es van trobar amb un àrbitre que els va perjudicar i que a més, va expulsar el tècnic Oriol Alsina per les seves protestes. Tot i ser castigats per les decisions del col·legiat, els gironins van lluitar fins al final i haurien merescut un empat que finalment no va arribar. Quan tot es gira en contra, es fa molt difícil revertir la situació.

Puja l’atur al 12,7% a la demarcació i suma 14.400 aturats més a tot Girona

La demarcació de Girona ha tancat el primer trimestre del 2024 amb una taxa d'atur del 12,47%, sumant 14.400 desocupats més. Segons l'Enquesta de Població Activa (EPA), el sector terciari ha patit una forta caiguda, perdent 10.800 llocs de treball. Malgrat un lleuger creixement en la indústria, construcció i agricultura, aquests no han pogut compensar la pèrdua d'ocupació en serveis