10.2 C
Dijous, 25 abril 2024

Gran victòria del Palamós al camp de L’Escala

Importantíssima victòria d'un Palamós que tanca la sisena jornada de la Primera Catalana amb 13 punts, empatat al primer lloc de la classificació amb l'Escala, el Banyoles i el Parets.

El camp municipal Nou Miramar de l’Escala vivia aquest diumenge un emocionant duel entre el conjunt local i el Palamós, i la veritat és que tot i la forta tramuntana present durant tot el partit, els dos equips han mantingut una dura lluita durant els 90 minuts.

Al començament, els locals disposaven de dues bones ocasions per marcar però no han aconseguit perforar la porteria. Els palamosins patien a més la lesió d’Ayoub, però eren capaços d’aguantar l’empenta dels escalencs i anar al descans amb el 0-0.

En la segona part, el Palamós sortia molt endollat i un xut d’Adri Salas hagués pogut significar el primer gol del matx, però la pilota marxava fora per poc. Quan semblava que l’empat seria el resultat definitiu, Jairo aprofitava una gran jugada coral per marcar el 0-1 al minut 88.
Importantíssima victòria d’un Palamós que tanca la sisena jornada de la Primera Catalana amb 13 punts, empatat al primer lloc de la classificació amb l’Escala, el Banyoles i el Parets.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...