15.9 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

63 establiments ja s’han certificat amb la marca “Gamba de Palamós”

L'objectiu de la certificació és el d'assegurar el bon ús de la marca de garantia Gamba de Palamós, la seva qualitat, la seva promoció, divulgació i prestigi

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un total de 63 establiments ja s’han certificat amb la marca de garantia ‘Gamba de Palamós’. L’objectiu de la certificació és el d’assegurar el bon ús de la marca de garantia Gamba de Palamós, la seva qualitat, la seva promoció, divulgació i prestigi.

La Comissió Reguladora de la marca “Gamba de Palamós”, formada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, va lliurar el dimecres les certificacions que acrediten a les empreses receptores d’aquest document com a usuàries de la marca de garantia Gamba de Palamós. Entre els establiments  que compten amb la certificació destaquen el restaurant Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc, Can Jubany a Calldetenes, o bé el restaurant Bo.TiC de Corçà.

Per tal d’aconseguir el certificat les empreses han passat per  auditories, diversos controls i valoracions dels tècnics auditors, els quals tenen en compte, entre altres, la qualitat en la manipulació, conservació, transport i presentació que fan del producte Gamba de Palamós aquests establiments. Aquest Comitè de Certificació té com a objectiu prioritari assegurar el bon ús de la marca de garantia Gamba de Palamós i el compliment del seu reglament.

Pròximament, a més, les 63 empreses certificades tindran l’oportunitat de participar en la cinquena Fira de la Gamba de Palamós, la qual tindrà lloc el mes vinent de juny, com és tradicional, a la llotja del port pesquer de la vila. Aquesta fira és organitzada per l’Ajuntament de la vila amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, i té com a objectiu incentivar el coneixement d’aquest producte estrella del municipi, les diverses formes de cuinar o consumir la gamba i sobretot per fomentar la seva qualitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -