14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

UPM, partit de l’alcalde Jordi Colomí, decidirà en assemblea el candidat a les pròximes eleccions municipals de Torroella

A principis de l'any 2022, UPM decidirà en assemblea si Jordi Colomí tornarà a ser el candidat a les eleccions municipals o si hi haurà canvi. L'alcalde explica a Ràdio Capital que està sent una legislatura complexa degut a la situació, però ell i el seu equip estan orgullosos de la feina feta.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jordi Colomí Massanas, alcalde de Torroella de Montgrí-l’Estartit, ha avançat a Ràdio Capital que a principis del proper any es celebrarà una assemblea del seu partit i allà es marcaran els objectius i es decidirà el candidat per als propers comicis municipals de l’any 2023. Tanmateix, Colomí afirma que la manera d’escollir candidat d’UPM és sempre aquesta, en assemblea i gairebé un any i mig abans de les eleccions.

D’altra banda, l’alcalde explica que els dos anys i escaig de mandat fins ara han estat difícils de gestionar degut, en primer lloc, al temporal Gloria, i també a la pandèmia. Tot i així, creu que el Govern municipal que ell encapçala ha treballat bé i que han sortit ben preparats i reforçats de cares al futur. Com a mostra d’aquests resultats, posa d’exemple el reconeixement que va rebre recentment el municipi amb el ‘Bandera Verda’, un guardó que acredita Torroella i l’Estartit com una de les destinacions turístiques del litoral estatal amb un major compromís amb el reciclatge de vidre i la lluita contra el canvi climàtic.

Jordi Colomí, un home de partit.

Jordi Colomí, nascut el 1960, va començar en política municipal al 1987 formant part de la llista d’UPM. Va ser regidor d’Urbanisme de Torroella de Montgrí del 1991 al 2003 i el passat mandat va ser primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Activitats, Patrimoni, Zona esportiva, Món rural, Esports i UOM. Durant l’actual legislatura, a part d’exercir com alcalde té competències directes en les àrees de Serveis Generals, Política Territorial, Política Econòmica i Gestió del contracte de l’abastament d’aigua potable.

UPM, abreviatura de “Unitat i Progrés Municipal”, va guanyar les eleccions municipals de Torroella al 2019 amb 1.426 vots i 6 regidors. D’aquesta manera, Jordi Colomí va ser escollit nou alcalde gràcies als 6 vots d’UPM i als 4 d’Esquerra Republicana, és a dir, va aconseguir el suport de 10 dels 17 regidors que configuren el consistori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós instal·larà un ascensor per unir la plaça del Pedró amb el Port Marina

Les obres per instal·lar l'ascensor començaran la setmana que ve i tindran un cost de 490.000 euros que assumirà de manera íntegra el Port Marina de Palamós.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -