10.6 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Comencen les vacunacions a la Policia Local dels municipis del Baix Empordà

Aquesta setmana també han començat les vacunacions al personal educatiu de Catalunya.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els integrants de la Policia Local de diversos municipis del Baix Empordà ja han començat a vacunar-se. A Pals, per exemple, aquesta setmana quedarà vacunada la meitat de la plantilla i les properes setmanes es vacunarà a la resta. L’alcalde de Castell Platja d’Aro, Maurici Jiménez, ha explicat que estan vacunats tots els menors de 55 amb vacuna Astrazeneca, i més endavant “sembla que es posarà la Pfizer als majors de 55”. A Calonge i Sant Antoni, l’alcalde Jordi Soler ha explicat que seguint instruccions de Generalitat, la plantilla ha rebut la primera dosi. Abans es feien test setmanals a tots els policies.

A Palamós, han començat a vacunar a alguns agents però encara no està vacunada tota la plantilla amb la primera dosi. Els van cridant individualment i esperen que el procés acabi ràpid. A Torroella de Montgrí, per la seva banda, estan en procés de vacunació de la plantilla i suposen que acabaran en uns quinze dies.

A Palafrugell, la gran majoria de policies són menors de 55 anys, de manera que quinze d’ells ja s’han pogut vacunar amb l’Astrazeneca. La resta, es vacunaran més endavant seguint el mateix protocol que el personal educatiu.

El personal educatiu també comença les vacunacions

Aquesta setmana també han començat les vacunacions al personal educatiu de Catalunya. Mario Mercader, director de l’Escola Vedruna de Palamós, explica que un terç dels professionals del centre ja s’han pogut apuntar per rebre la vacuna entre avui i demà.

A més, ho valora molt positivament, ja que assegura que vacunar els professors suposarà “més seguretat per a les famílies”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies