14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

Comencen les vacunacions a la Policia Local dels municipis del Baix Empordà

Aquesta setmana també han començat les vacunacions al personal educatiu de Catalunya.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els integrants de la Policia Local de diversos municipis del Baix Empordà ja han començat a vacunar-se. A Pals, per exemple, aquesta setmana quedarà vacunada la meitat de la plantilla i les properes setmanes es vacunarà a la resta. L’alcalde de Castell Platja d’Aro, Maurici Jiménez, ha explicat que estan vacunats tots els menors de 55 amb vacuna Astrazeneca, i més endavant “sembla que es posarà la Pfizer als majors de 55”. A Calonge i Sant Antoni, l’alcalde Jordi Soler ha explicat que seguint instruccions de Generalitat, la plantilla ha rebut la primera dosi. Abans es feien test setmanals a tots els policies.

A Palamós, han començat a vacunar a alguns agents però encara no està vacunada tota la plantilla amb la primera dosi. Els van cridant individualment i esperen que el procés acabi ràpid. A Torroella de Montgrí, per la seva banda, estan en procés de vacunació de la plantilla i suposen que acabaran en uns quinze dies.

A Palafrugell, la gran majoria de policies són menors de 55 anys, de manera que quinze d’ells ja s’han pogut vacunar amb l’Astrazeneca. La resta, es vacunaran més endavant seguint el mateix protocol que el personal educatiu.

El personal educatiu també comença les vacunacions

Aquesta setmana també han començat les vacunacions al personal educatiu de Catalunya. Mario Mercader, director de l’Escola Vedruna de Palamós, explica que un terç dels professionals del centre ja s’han pogut apuntar per rebre la vacuna entre avui i demà.

A més, ho valora molt positivament, ja que assegura que vacunar els professors suposarà “més seguretat per a les famílies”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -