14.1 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

La palamosina Victòria Dispès Martinench celebra 100 anys

L’acte va tenir lloc ahir dilluns al centre Palamós Mar, on resideix actualment, envoltada dels seus familiars i amics.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir dilluns 30 de gener, la palamosina Victòria Dispès Martinench, va celebrar el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 100 anys. Per aquest motiu, com ja és habitual amb totes les persones d’aquesta edat  residents a Palamós, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, va felicitar la senyora Dispès en nom de tot el municipi, amb el lliurament d’un ram de flors.

L’acte va tenir lloc ahir al centre Palamós Mar, on resideix a hores d’ara, envoltada dels seus familiars i amics, i on va ser obsequiada amb un pastís commemoratiu.

Victòria Dispès Martinench va néixer l’any 1923 al barri Vell de Palamós. De joveneta va cursar els seus estudis a l’escola La Vila, i més tard es va incorporar a l’activitat laboral, vinculada sempre a tasques acomplertes a diverses fàbriques de suro del municipi. Vídua del senyor Miquel Oliveras des de 1988; té una filla, dos nets i dos besnets en l’actualitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -