20 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Volem un vídeo joc ambientat a l’Empordà

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Volem un vídeo joc ambientat a l'Empordà
Loading
/

 

Dive és un videojoc ambientat a les Medes. De l’any 2010, els jugadors han de dirigir el protagonista, John Sanders, a través de deu nivells amb enemics, tresors, mapes, relíquies, foscor i escenaris laberíntics. A les Medes hi ha un tresor templer del segle XV.

Avui hi pensava i, no és el primer cop, a mi m’agradaria que l’Empordà servís de rerefons a més videojocs. Potser perquè d’adolescent hi vaig jugar força, o hi vaig perdre força temps, que vindria a ser el mateix: sempre més m’ha acompanyat aquesta idea que els Empordans, la Selva, Girona, tots són escenaris que casen, que lliguen molt bé amb el que és un ambient idoni de videojoc.

Descordeu-vos, descordeu la imaginació. Un bon joc de lluita amb la llevantada de fa uns dies, de rerefons. O un bon joc de carretera, conduir cotxe o moto, competir per la carretera de la Ganga o per la de Santa Pellaia, i accelerar al màxim per les rectes de la C66. En fi: jocs de rol, d’aventura, d’aquells on cal preguntar als locals per arribar al nostre objectiu, i aquest seria difícil, perquè els locals no parlen gaire, i menys amb un de fora.

Qualsevol gènere de videojoc, que n’hi ha per donar i per vendre, segur que tots trobarien un marc per donar versemblança i originalitat a aquest tipus de produccions culturals.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios