20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Zoo ompliran de “Llepolies” el Palau Sant Jordi el 10 de desembre de 2022

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Zoo actuaran al Palau Sant Jordi el dia 10 de desembre de 2022, en un dels grans concerts que arribaran en aquell recinte de Barcelona durant la propera temporada.

La banda presentarà el seu aclamat disc “Llepolies” que els ha portat arreu dels Països Catalans al llarg d’aquest 2021. Però segur que també hi sonaran les altres cançons més populars de la formació.

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 23 des de les 10 del matí a través del web del grup.

Per altra banda, el grup va presentar la setmana passada Zoo Il·lustrat, una col·lecció de cinc llibres amb cinc cançons de ZOO il·lustrades per cinc il·lustradores i il·lustradors dels PPCC amb material didàctic per a desenvolupar la creativitat i fomentar el joc inclusiu, la creativitat i la relació amb l’entorn.

L’entrada Zoo ompliran de “Llepolies” el Palau Sant Jordi el 10 de desembre de 2022 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -