14.9 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Fred de ple hivern els darrers dies de l’any

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Darrera setmana de 2020 amb ambient fred de ple hivern valors mínims de 2ºC a l’interior i màximes de fins a 12ºC. Ahir vam tenir la temperatura mínima més baixa dels darrers 3 anys a Torroella de Montgrí i la Tallada d’Empordà amb 4ºC sota zero i gelades fins a la línia de mar, avui no seran tan extenses aquestes gelades ja que la temperatura, tot i ser baixa, puja respecte ahir.

Matí amb alguns intervals de núvols però amb migdia i tarda assolellats. Demà estat de cel variable a estones mig ennuvolat, és possible algun petit ruixat o plugim. La resta de setmana és manté l’ambient fred.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -