16.7 C
Pals
Divendres, 3 maig 2024
- Publicitat -

El porter Xevi Puigbí s’incorpora al Club Hoquei Palafrugell

Amb aquest fitxatge, el tècnic Xevi Garcia tanca la plantilla per la temporada vinent, que serà la tercera consecutiva en què competiran a l'OK Lliga

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El porter procedent de la UD Oliveirense, Xevi Puigbí, s’incorpora al Corredor Mató CH Palafrugell la temporada 2021/22 per cobrir la baixa, recentment anunciada, de Linu. El porter internacional, de 34 anys, es va formar esportivament a les files del Club Patí Voltregà, on va debutar a la màxima categoria estatal d’hoquei patins amb només setze anys. Després de cinc temporades amb l’equip de Sant Hipòlit, la temporada 2009/10 va fitxar pel CE Noia Freixenet, on hi va aconseguir el subcampionat de la Copa del Rei (2012). La temporada 2013/14 es va incorporar al CE Vendrell. En aquest club va sumar al seu palmarès la Copa del Rei (al 2014), on va ser declarat MVP del campionat, destacant pel fet d’haver aturat 4 faltes directes i 1 penal a la final disputada contra el Barça. Després d’aconseguir aquest triomf, va iniciar la següent temporada (2014/15) al club portuguès de l’Oliveirense , on hi ha defensat la porteria durant els últims set anys. Amb la selecció espanyola es va proclamar campió d’Europa juvenil (2003), júnior (2006), absolut (2012) i dels World Roller Games (2017). També ha format part de la selecció catalana. Ara arriba a Palafrugell per tornar a competir a l’OK Lliga i sumar-se a un projecte que des del club defineixen com “il·lusionant i motivador”. El seu fitxatge és el tercer per afrontar el nou curs a la màxima categoria.

Plantilla tancada

Amb el fitxatge de Xavier Puigbí, Xevi Garcia tanca la plantilla per la temporada vinent, que serà la tercera consecutiva en què competiran a l’OK Lliga. La plantilla queda doncs de la següent manera: amb les sis renovacions de Xavier Aldrich, Marc Figa, Borja Ramon, Sergi Canet, Caco Ceschin; els reforços de Romà Bancells i Adrián Candamio a pista; i amb Puigbí i Jordi Pinsach com a porter i segon porter. Jugadors de la base del club reforçaran el primer equip. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xevi Coll: “És molt important promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre els més joves”

Els Jocs Emporion, que es faran del 17 al 19 de maig, se celebraran en deu municipis del Baix Empordà. Concretament, es faran a Begur, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Calonge i Sant Antoni, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el Conseller Comarcal d'Esports, Xevi Coll. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -