25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Absolen un conductor borratxo accidentat a Sant Feliu de Guíxols

El conductor assegurava que es va dormir i va perdre el control, a causa dels nervis va anar fins a casa la parella per beure dos gots de whisky, ara l'Audiència de Girona li ha donat la raó

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Audiència de Girona ha absolt un conductor que va patir un accident el 20 d’agost del 2017 a l‘avinguda Europa amb la Ronda Sud a Sant Feliu de Guíxols. L’accidentat havia de pagar 1.620 euros de multa i dos anys de retirada de carnet. A l’accident, el conductor va perdre el control i va xocar contra un senyal de trànsit. Ara el jutjat gironí admet els arguments de la defensa i ha absolt el conductor.

El penal 5 de Girona ha admès l’argument de la defensa, que assegura que “va xocar perquè es va adormir al volant”, després del xoc, va anar a casa de la seva parella on va consumir dos gots de whisky pels nervis. La quartada no es descarta pel transcurs “mínim de 90 minuts entre l’accident i la pràctica de la primera prova” com conclou la sentència. Aquesta quartada, sumada a la taxa d’alcoholèmia que el conductor va donar a les 8.41 del matí, quan li van fer la primera prova; ha servit per absoldre el conductor. La primera prova va donar 0,82 mg/l d’aire expirat, a la segona el resultat era de 0,86 mg/l.

Aquest augment d’alcohol en sang també, com s’assegura a la sentència, mostra que l’acusat estava en fase d’absorció per l’alcohol consumit. Tenint en compte que la Policia Local de Sant Feliu va rebre l’avís va arribar a les 7.15 del matí, i la prova no es va fer fins 90 minuts després, “no es pot descartar que després de l’accident l’acusat consumís begudes alcohòliques”, com sentencia l’Audiència de Girona. Assegura, que de fet és el més probable per l’augment d’alcohol en sang mostrada en les proves.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -