S’Agaró i Sant Pol. Les Perles de la Costa Brava

Xerrada sobre les perles de la Costa Brava

L’historiador Miquel Borrel impartirà aquesta tarda, a les 6, una xerrada que porta per títol Sant Pol i s’Agaró: història, imatges i record. La presentació es farà al Centre Cívic Tueda de Sant Feliu de Guíxols. Borrell va publicar l’any passat un sobre sobre aquest tema inclou textos, fotografies i cartells per explicar Sant Pol i s’Agaró, aquests dos encluas situats entre Platja d’Aro i Sant Feliu. Miquel Borrell és mestre, està llicenciat en Geografia i Història i és doctor en història moderna per la Universitat de Girona.

Dia per donar sang a Santa Cristina

L’Associació de Donants de Sang de la província de Girona organitza cada any tres jornada de donació de sang a Santa Cristina, i avui és el primer dia. Podreu fer-ho a la Sala d’Exposicions de La Caixa entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. El Banc de Sang i Teixits recorda que cada dia es necessiten 1000 donacions a Catalunya.

Avui la Penya Barcelonista de Palamós se’n va al Camp Nou

Sí, se’n van a veure el partit de Copa entre el Barça i l’Athletic de Bilbao. Sortiran aquesta tarda, a 2/4 de 6, des de l’estadi de Palamós. Tornaran al Camp Nou aquest dissabte per veure el partit de Lliga entre el Barça i Las Palmas.