19.2 C
Pals
Dijous, 19 maig 2022
- Publicitat -

Palamós reorganitzarà el paratge de Castell

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós treballa en un projecte de reordenació integral de tot el paratge de Castell. La reforma afectarà l’aparcament, el bosc, les dunes i la riera.

Aquest és un dels principals projectes del govern que integren ERC i CiU i té dos objectius. D’una banda, vol millorar tota la zona de Castell. De l’altra, connectar Castell amb La Fosca i Palamós, perquè sigui una porta d’accés a la vila. El govern municipal entén necessari replantejar tot l’espai com una infraestructura verda en el seu conjunt. Això suposarà traslladar l’aparcament, que aquest estiu va superar els 48.400 vehicles, un 18 per cent més que l’any anterior. En l’entorn natural, es preveuen actuacions com la recuperació del sistema de dunes. El projecte vol potenciar tota la zona de Castell-Cap Roig i que el paratge sigui una porta d’entrada a Palamós i no només un punt de destinació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -