12.8 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Això dels llibres és una inversió absolutament segura

Supermatí - opinió
Això dels llibres és una inversió absolutament segura
Loading
/

Bon dia i bona hora, estimats oients de Ràdio Capital. Avui el meu comentari és una mica avançat i té a veure amb que dimarts vinent és Sant Jordi i, esclar, aviam, catalans, catalanes, embordanesos tots. I què, catalans i catalanes, tot Déu, tot Cristo, ja sap que per Sant Jordi es regalaran llibres i roses.

I res, el meu comentari és ben senzill, avançant-me una mica tots els comentaris que es faran, entrevistes, etc., especials de mitjans d’informació. Durant la diada, jo el que us volia dir és que jo ja tinc els meus llibres, els que vull regalar a casa meua, a la meva família, família extensa, n’he comprat un per cadascun, i sabent, sabent que comprar més d’un parell o tres de llibres la cosa ja puja, perquè tot és molt car, omplir la nevera és molt car, posar benzina al cotxe és molt car, Etc, etc, etc, els lloguers, el que vulgueu.

Això dels llibres, mireu, és una inversió absolutament segura. Els llibres, la literatura, i no cal que siguin novel·les, poden ser llibres de cuina, poden ser qualsevol cosa, llibres infantils, sobretot, importantíssims. Els llibres, us deia, són un dels pals de paller de la cultura d’un país, juntament amb la música, la pintura, el cinema, el que vulgueu, però els llibres, els llibres Són aquelles coses que queden, que tens a casa, que les pots mirar una vegada i una altra.

Res, simplement dir-vos que si no els teniu, afanyeu-vos. Ara és el moment, ara és el moment que la llibreria vostra de prop de casa, el quiós de referències, igual on te’ls compreu, ara és el moment que no hi ha cues, que no hi ha aglomeracions humanes. I per acabar, sé que tots i totes, jo el primer, tenim la temptació, evidentment, de comprar-los per internet i que ens els portin a casa.

Bé, no és que hi estigui en contra, ara no vindré aquí a pontificar ni a fer veure una cosa que no és. Però, home, les Angires de Sant Jordi, les roses ja sabem que es compren un dia abans o el mateix dia, però les Angires de Sant Jordi, fer una mica de gasto, una mica, que és un cop l’any, repeteixo, a la llibreria del poble, de la ciutat, del carrer, de prop de casa, del barri, i quina llibreria diu un quiosc, em sembla que no comporta Un gran sacrifici.

Feu feliç a la persona que va decidir tenir una llibreria, que va decidir, que decideix cada setmana demanar els llibres per tots nosaltres, perquè hi siguin, perquè puguem llegir. I escolta’m, aquesta és la meva recomanació. Per tant, feliç Sant Jordi Avançat, feliç Diada i que vagi molt bé. Vinga, adeu.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios