8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Antoni Roviras: “A diferència dels museus, els equipaments escènics hem d’aprendre a coordinar-nos”

El director de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, ha apel·lat a la necessitat de mirar més enllà del públic de cada recinte, per convertir-se en equipaments d'àmbit comarcal

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Antoni Roviras: "A diferència dels museus, els equipaments escènics hem d'aprendre a coordinar-nos"
Loading
/

El director de l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, Antoni Roviras, reconeix que cal més coordinació entre els equipaments escènics del Baix Empordà, com ja passa amb els museus de la comarca.

Ho ha dit al programa Supermatí de Ràdio Capital, el dia en que ha explicat la programació de l’equipament prevista per al primer semestre del 2018. A més de valorar molt positivament el percentatge d’ocupació de l’Espai Ter, que “frega el 100%”, Roviras que afirma que amb el públic escolar s’han hagut de programar diverses sessions d’alguns espectacles, admet que un dels reptes passa per augmentar el nombre de sessions d’espectacles de teatre professional, que compten amb una demanda elevada.

Empordanet a Escena

Preguntat pel cicle Empordanet a escena que han impulsat 10 pobles de la zona del Baix Ter, Roviras ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, de la que en destaca la capacitat d’atraure nous públics cap a les Arts escnèiques i ha posat l’Espai Ter a disposició del projecte de cares a futures edicions.

10 pobles “petits” s’uneixen per programar espectacles de teatre

Escolta l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -