21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Arctic Monkeys engeguen una campanya de crowdfunding per ajudar a les sales de concerts

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arctic Monkeys acaben de crear una campanya de Crowdfunding per recaptar fons per diferents sales de concerts independents del Regne Unit, entre les quals The Leadmill, una sala molt coneguda de la ciutat de Sheffield, que ha acollit concerts de Pulp, Coldplay, Arcade Fire, Oasis, Stone Roses o els mateixos Arctic Monkeys.

La sala va tancar portes el mes de març i ha hagut de treballar per reprogramar o cancel·lar més de 120 esdeveniments. Tal com passa amb les sales del nostre país, no està clara la data d’obertura i el futur dels treballadors i del local és molt incert.

Alex Turner ha decidit cedir una guitarra negra Fender Stratocaster, que feia servir als inicis del grup, inclòs el festival de Reading el 2006.

Actualment es porten recaptades unes 29.000 lliures i encara es podrà seguir donant diners fins al 25 d’agost a través de Crowfunder.

L’entrada Arctic Monkeys engeguen una campanya de crowdfunding per ajudar a les sales de concerts ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comencen les obres del nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra del centre per agrair a les empreses, associacions, particulars i voluntaris l'ajuda rebuda per la Campanya de Mecenatge Gent Molt Gran.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -