16.2 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Avui sí. Hola nova temporada

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Recupero avui, la portada que per dates, hauria tocat emetre ahir, però que per la proximitat amb la diada hem canviat.

Ahir us ho explicàvem en aquest informatiu. Amb l’inici del nou curs radiofònic, estrenem Supermatí. Ja fa més d’un any que l’emetem, però aquesta temporada hem redoblat els esforços per tal d’oferir-vos un resum més complert de l’actualitat del Baix Empordà. Això pel que fa al fons, però els canvis també arriben a la forma. Començant per les sintonies del programa que tenen més protagonisme, juntament amb els sons que acompanyen les notícies i que les enriqueixen.

I tot plegat arriba després d’un estiu en el que tots plegats hem descansat, però no hem deixat de treballar en la temporada que ens comença. Un estiu, per cert, que ha estat mogut i divertit tant a nivell personal, com polític (no cal dir-ho) o radiofònic.

De la meva vida, poc us puc explicar que sigui interessant i de l’àmbit ràdio, la veritat és que hem fet de tot. En Marc Clapés ha conduït el primer programa matinal en 15 anys de vida d’aquesta ràdio. Ho ha fet des d’un estudi de somni, instal·lat en un lloc de somni, que ha despertat l’admiració de convidats i les enveges d’alguna emissora veïna. Hem fet ràdio des d’un vaixell en alta mar a l’arxipèlag de les medes, ens hem sobreposat a l’aiguat que ens va inutilitzar el set que teníem instal·lat a la fira dels indians, donant-li la volta i fent ràdio amb un micròfon i un telèfon mòbil sota la pluja. I la família de la ràdio ha crescut. En Gerard, en Pedro i en Pau s’uneixen a l’eugènia, en David, en Dani, en Toni, en Martí, la Sílvia, l’Alba, en Juli o en Josep Lluís.

Tot plegat va començar el 2001 com una manera de passar l’estona, va créixer el 2015 amb ganes de tenir algun cosa a dir i en l’últim any l’animal se’ns ha fet gran fins a convertir-se en un seriós mitjà de comunicació. I tot plegat, com qui no vol la cosa ens ha anat engrescant fins al punt que ara, aquí, avui, ja treballem per esdevenir la vostra referència informativa al Baix Empordà. Hi estem decidits i anem a totes.

 

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×08 – Perdudes primaverals

En aquest nou episodi dissimulem el fet de no tenir tema amb moltes anècdotes de les nostres últimes setmanes....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -