22.5 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

La Bisbal obre una convocatòria extraordinària d’ajuts per al sector de la restauració

L'objectiu és minimitzar l'afectació de les mesures de contenció de la COVID-19 pel tancament parcial obligatori de l’activitat

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va obrir ahir la convocatòria extraordinària d’ajuts destinada al sector de la restauració. La mesura busca minimitzar els efectes negatius de les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19. Les sol·licituds es poden fer fins al pròxim 30 de setembre.

Aquestes ajudes extraordinàries compten amb una partida de 25.000 euros, que seran repartits en la modalitat de concurrència no competitiva. Així, tothom que demani la subvenció i compleixi amb els requisits establerts a les bases, podrà beneficiar-se d’aquesta ajuda, fins a un límit de 700 euros per establiment

El termini de presentació de sol·licituds és fins al pròxim 30 de setembre i és requisit indispensable no tenir deutes amb cap administració. És a dir, cal estar al corrent de pagaments amb Hisenda, amb la Seguretat Social i/o amb el mateix consistori, alhora que cal disposar de la llicència d’activitat vigent quan se sol·liciti la subvenció.

També, és necessari justificar que l’activitat de l’establiment bisbalenc s’ha vist afectada a través d’una declaració responsable. Es pot consultar més informació sobre les bases dels ajuts a través d’aquest enllaç al web municipal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Debat d’Economia de Begur se centra en la inspiració i la innovació per promoure el desenvolupament empresarial

El convidat i la ponència del Debat d'Economia de Begur d'enguany han anat a càrrec del professor de màrqueting d'Esade, Carles Torrecilla.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -