10.2 C
Pals
Dimarts, 9 març 2021

S’inicien els tràmits per instal·lar càmeres de videovigilància a Pals

El principal objectiu de l'Ajuntament és reforçar la seguretat al municipi. Aquest sistema de seguretat té un efecte dissuasiu i estarà connectat amb la seu de la Policia Local

El més llegit

Apagat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Dues dones i un home van ser acusades de bruixeria al Baix Empordà

Així ho explica l’Atles de la cacera de bruixes, el web més complet que existeix sobre els judicis per bruixeria celebrats als segles XV-XVIII a Catalunya i Andorra.

Comptadors de persones a les Gavarres per l’increment d’excusionistes al massís

El confinament ha fet que s'incrementés l'afluència i, de retruc, algunes actituds incíviques com la brutícia
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals ha iniciat els tràmits per poder instal·lar càmeres de videovigilància amb l’objectiu de reforçar la seguretat al municipi. Aquest sistema de vídeo llegirà les matrícules i controlarà l’accés en model sancionador.

Amb aquesta mesura, Pals s’uneix a altres municipis de la comarca i d’arreu de Catalunya que també han optat per aquest sistema de seguretat. Les càmeres estan connectades amb la seu de la Policia Local de Pals. El sistema registrarà totes les matrícules i les bolcarà en una base de dades que detectarà els vehicles fitxats i permetrà rastrejar-los en el cas que la Policia Local hagi de sancionar o detenir el conductor. Des del consistori han explicat que aquest sistema de control complementarà la feina de la Policia Local i permetrà col·laborar amb altres cossos de seguretat.

Ara per ara, el procés està en fase d’exposició publica, després els anuncis oficials (DOGC i BOP) en data de 24 de febrer de 2020. Fins el 6 d’abril, estarà en exposició pública el projecte aprovat inicialment.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Com quedarà el Passeig Marítim de Platja d’Aro?

Platja d’Aro ja ha refet els 500 metres del Passeig Marítim que van quedar més afectats pel Glòria. Tot i això, les obres no han acabat perquè l’Ajuntament va decidir restaurar tot el Passeig.

Altres notícies