15 C
Pals
Dissabte, 13 desembre 2025
- Publicitat -

Can Carreter és el guanyador del Ganxotapes Tardor 2021 en una edició que dobla el nombre de participants

La idea de crear aquesta proposta culinària prové del seus orígens, el Nord del Marroc: “ allà, el meu poble és al costat del mar i m’encanta el peix”, d’aquí la ganxotapa amb la sardina com a ingredient.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ja es coneix l’establiment guanyador del Ganxotapes Tardor 2021 de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta del restaurant Can Carreter amb al seva Ganxotapa ‘El mar a la tardor’.

Aquest matí, la regidora de Turisme, Núria Cucharero, ha visitat l’establiment per fer entrega del diploma a Hassan Bari, propietari del negoci, que s’ha mostrat “molt content” per obtenir aquest reconeixement popular, destacant la gran afluència de persones que s’han acostat fins al seu restaurant per tastar la Ganxotapa.

La idea de crear aquesta proposta culinària prové del seus orígens, el Nord del Marroc: “ allà, el meu poble és al costat del mar i m’encanta el peix”, d’aquí la ganxotapa amb la sardina com a ingredient.

Un cop acabada aquesta edició del ‘Ganxotapes’ ja es pot fer un balanç de la campanya, que un cop més, ha venut milers de Ganxotapes en els diversos locals participants. Dins el concurs per triar la millor Ganxotapa, s’ha doblat el nombre de participants.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, es mostra “contentíssima” de la participació d’enguany, recordant que “és una campanya que la gent espera moltíssim i crec que en aquests temps que estem vivint, encara més”. També ha destacat les importants xifres de la campanya: “alguns establiments han venut més de 1.000 Ganxotapes”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Vuit municipis gironins acumulen un 85% de residus mal separats

Les autòpsies de residus fetes a vuit municipis gironins mostren que més del 85% del que hi ha a les bosses de rebuig no hi hauria de ser. El projecte, impulsat per la Diputació de Girona, posa en evidència l’excés de matèria orgànica, el malbaratament alimentari i l’abús de productes d’un sol ús. També promou hàbits de consum més sostenibles.

Altres notícies