10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Càritas de Pals busca voluntaris

L'entitat Càritas a Pals ha anunciat que està buscant voluntaris que els ajudin en diversos dels seus projectes

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

 

L’entitat Càritas a Pals ha anunciat que està buscant voluntaris que els ajudin en diversos dels seus projectes. En un comunicat fet públic a la web de l’Ajuntament, s’explicita les tres iniciatives que requereixen la col·laboració de la ciutadania.

Per una banda, hi ha el rober, on es  reciclen i distribueixen peces roba de segona mà per garantir que les persones amb pocs recursos puguin vestir amb condicions adequades.

A més, també necessiten voluntaris que vulguin oferir un acompanyament a la gent gran, “per lluitar contra la solitud i fomentar les relacions entres les mateixes, establint d’aquesta manera, moments, trobades i sobretot un vincle entre les persones voluntàries i la Gent Gran”, tal com s’explica des de Càritas.

I per acabar, fan una crida a col·laborar en el reforç escolar. Són espais de trobada on s’ofereixen recursos socials i educatius a través d’un equip de voluntariat amb el suport d’una persona tècnica (Ed. Social, Psicòloga, Pedagoga, etc.).”Les condicions d’exclusió social es transmeten de pares a fills i afecten l’educació, l’entorn i l’organització de les famílies. Tot plegat acaba repercutint molt clarament en el procés d’aprenentatge i escolarització dels infants i adolescents”, denuncia l’entitat.

Per contactar amb Càritas Pals es pot fer per correu electrònic i telèfon:

[email protected]

618262982

686966971

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -