30.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Carnaval 2019 a Sant Feliu de Guíxols

Quins són els actes del cap de setmana del 23 de febrer del carnaval 2019 a Sant Feliu de Guíxols?

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El carnaval 2019 de Sant Feliu de Guíxols s’allargarà més d’un cap de setmana. Tot i això aquest dissabte 23 començarà la celebració del carnestoltes al municipi. Entre les activitats hi ha la cercavila però també les festes, la música i els berenars populars.

El dissabte a partir de les 18:00 h, els Reis i Reines Carnestoltes, les padrines, la colla Els Torrats i l’Associació de Festes Ganxones es passejaran per tot l’eix comercial de la ciutat per tal de repartir els cartells i la programació del Carnaval 2019 fins arribar a les festa del Traspàs de “La Bomba”. Allà, a les 19:30 h, durant el carnaval 2019 a Sant Feliu de Guíxols hi haurà el traspàs de “La Bomba” al Carnestoltes 2019 enmig d’una festa plena de sorpreses. L’animació anirà a càrrec de PEP CALLAU I LA CIA. PEPSICOLEN.

Després d’aquest traspàs és quan hi haurà el sopar de colles, a partir de les 21:30 h al primer acte massiu del carnaval. Tradicionalment és un sopar una mica especial. És el primer d’un llarg programa, s’hi solen desvetllar ja algunes qüestions del carnaval, la ciutat es comença a preparar per la festa… En aquest sopar cadascú es porta el seu menjar. Després del sopar hi haurà ball i festa per només 2 euros que caldrà comprar a l’Oficina de Turisme.

Cal tenir present que hi haurà més actes al Baix Empordà durant el Carnaval 2019 que els podràs trobar tots en aquest enllaç.

Cartell del Carnaval 2019 a Sant Feliu de Guíxols
Cartell del Carnaval 2019 a Sant Feliu de Guíxols

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós controlarà l’accés a La Fosca aquest estiu

Hi haurà informadors que tindran un control de la gent que entra i surt de La Fosca i també hi seran per altres qüestions no relatives a la COVID-19.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -