13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Ciudad Jara, Xavi Sarrià o Koers al Bioritme 2020

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La vuitena edició del festival presenta les primeres confirmacions d’un cartell paritari de luxe que comptarà amb més de 40 artistes nacionals i internacionals repartits en 4 escenaris. Entre els grups programats, el festival comptarà amb Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Tribade, Koers o els portuguesos Olive Tree Dance. Tot plegat del 27 al 30 d’agost i amb les entrades a la venda al web del festival.

El BioRitme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Se celebra al Pantà de Sau, un dels entorns naturals més importants de Catalunya, que alhora és un espai únic per viure l’experiència d’un esdeveniment musical líder en consciència ecològica. Els productes usats tenen un impacte ambiental molt menor que els habituals dels macrofestivals i una filosofia solidària i horitzontal que aposta per un preu competitiu a les entrades.

BioRitme busca crear un espai diferent que transmeti valors com el compromís per la cultura, la llengua, l’ecologia i l’economia sostenible. Compta amb una programació paral·lela infantil, dues piscines, espai de circ i zona benestar. Un festival per a totes les edats, infants, joves, famílies i jubilats (aquests darrers, compten amb entrada gratuïta).

Aquest festival és capdavanter en la prevenció i sensibilització en perspectiva de gènere. Per aquest motiu compta amb una comissió que s’encarrega de vetllar pel bon funcionament i la seguretat en termes de gènere en el recinte del festival, i que treballa la previsió d’agressions sexistes i s’encarrega de la formació de tots els treballadors.

Després de penjar el cartell de “sold out” a les tres edicions anteriors, enguany BioRitme espera repetir l’èxit augmentant la conscienciació dels assistents pel que fa a sostenibilitat, respecte, consciència, ecologia, feminismes i cultura musical. Per ara ja ha venut el 60% de l’aforament.

L’entrada Ciudad Jara, Xavi Sarrià o Koers al Bioritme 2020 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -