13.1 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Classe B: “L’objectiu és crear música amb personalitat, caràcter i sentir-la nostra”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Classe B: "L'objectiu és crear música amb personalitat, caràcter i sentir-la nostra"
Loading
/

El festival Ítaca ha anunciat un altre grup per la nit de la revetlla de Sant Joan a l’Estartit: el grup torroellenc Classe B. Per parlar una mica més d’aquest anunci i del grup ens han visitat al Supermatí dos dels seus membres, en Martí Aiguabella i en Genís Plaja.

Pels que hagin consultat les xarxes del festival, ja hauran vist que Classe B va anunciar l’entrada al festival Ítaca des de la Gran Muralla Xinesa. Una notícia a l’alçada del primer anunci que va fer el festival amb els artistes de The Tyets, Mushkaa i Julieta al Times Square de Nova York. En Martí i en Genís reconeixen que l’anunci ha coincidit amb un viatge que estan fent. “Aquest és un festival en el qual ens fa molta il·lusió trepitjar escenari”, reconeixen.

Classe B completa el cartell per la revetlla de Sant Joan al festival Ítaca i actuaran amb artistes com The Tyets, Mushkaa o Julieta amb un estil completament diferent del que s’està desenvolupant a l’escena musical catalana actual. “L’objectiu és crear música amb personalitat, caràcter i sentir-la nostra”, reconeixen els dos membres de Classe B.

“Fem pop bailongu”, expliquen des de Classe B, “fem un pop vuitanter traduït a una escena més actual”. El grup explica que tocar al festival Ítaca és tot un repte i que els fa especialment il·lusió. “Estem pensant coses especials per fer durant la nit de l’Ítaca, ja que juguem a casa”, apunten els Classe B.

De moment, el grup té tres temes publicats, però aquesta primavera de 2024 el seu EP veurà la llum. “També prepararem algun tema més que sortirà abans de l’estiu”, apunten Classe B. A part de veure’ls al festival Ítaca, Classe B passarà per diferents espais al llarg de la primavera i de l’estiu de 2024. Un dels llocs que visitaran i que els fa especial il·lusió és la Sala Heliogàbal el 29 de febrer.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios