14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

La Costa Brava Centre tanca el pont amb un 80% d’ocupació

Barbara Hallé espera que les restriccions no empitjorin per la campanya de Nadal

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant aquest pont de la Puríssima la Costa Brava Centre ha rebut la visita de turistes i visitants. Des del Grup Costa Brava Centre han valorat molt positivament les xifres d’aquest cap de setmana llarg, tot i l’arribada de la sisena onada de Covid-19 a Catalunya i la implementació del certificat Covid a hotels i restaurants.

La valoració del pont segons la presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Barbara Hallé, ha estat positiva. El bon temps ha acompanyat el pont de la Puríssima i han obert aproximadament un 45% dels establiments hotelers de la Costa Brava Centre. Les dades d’ocupació són bones, ja que al llarg del pont hi ha hagut una ocupació d’entre el 75 i el 80%. Però Barbara Hallé destaca que l’afluència s’ha concentrat durant els primers dies del pont.

La implementació del certificat covid durant les últimes setmanes va afectar lleugerament a les reserves. Segons Barbara Hallé, hi va haver una petita davallada i algunes cancel·lacions. A més explica, que un dels problemes ha estat la poca anticipació en la implementació del certificat covid i la saturació de la pàgina web per descarregar-se el certificat.

La campanya de Nadal a la Costa Brava Centre

Barbara Hallé, afirma que estan una mica “espantats”. Els dinars i sopars d’empresa són importants pels restauradors i hotelers de la Costa Brava Centre. I amb l’arribada de la sisena onada pateixen per l’arribada de noves mesures o la implementació de noves normatives que afectin aquestes reserves.

De moment estan pendents de l’evolució de les dades i de l’evolució de la pandèmia. Per Nadal caldrà veure si tornen a implementar restriccions de mobilitat i altres tipus de restriccions. També cal estar pendents dels clients estrangers. Ja que els mercats internacionals, com el d’Estats Units, Regne Unit o els Europeus, estan tancats del tot. L’únic mercat internacional en el qual es confia, segons Barbara Hallé, és el francès.

La sisena onada està sent molt violenta en països europeus com França o Alemanya. Hallé espera que la taxa de vacunació augmenti i que el coronavirus afecti menys a l’economia diària del sector hoteler i de la restauració. Explica que fa més de 18 mesos amb aquesta incertesa sobre els mercats tant nacional com internacional.

Caldrà veure com evolucionen les restriccions i les taxes de vacunació contra el coronavirus tant a Catalunya com a la resta d’Europa. De moment confien en celebrar els dinars i sopars de Nadal que ja estan programats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós instal·larà un ascensor per unir la plaça del Pedró amb el Port Marina

Les obres per instal·lar l'ascensor començaran la setmana que ve i tindran un cost de 490.000 euros que assumirà de manera íntegra el Port Marina de Palamós.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -