12.8 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

Crisi o evolució?

És indiscutible que estem en un moment de crisi. Una crisi pandèmica, una crisi de guerra, una crisi climàtica, i fins i tot podríem dir una crisi humanitària. I tots aquests fets sumats sincerament no donen massa esperança, sobretot pels joves que pugem i per les futures generacions que vindran.

Però com sempre, els fets no deixen de ser neutres i nosaltres tenim la capacitat de triar com percebre les coses que passen al nostre voltant. I és per això que aquesta paraula “crisi” que sovint conté una connotació negativa, m’agrada substituir-la per la paraula evolució o canvi.

Sembla que de vegades les coses han de tocar fons per fer el gir i podria ser que estiguéssim en aquest moment. Aquests processos duren anys i no porten canvis immediats, però crec que tots estem notant aquest període d’incertesa i sorpreses i sens dubte és millor estar preparats.

M’agrada molt tenir converses amb el meu entorn sobre aquest tema i al final el que està clar és que, igual que tenim el poder de triar com percebem els fets que ens envolten, també tenim el poder de fer petites accions que ens generin benestar a nosaltres mateixos i que puguin fer millorar el nostre món poc a poc. Per tant, tant de bo totes les persones tinguéssim clar aquesta realitat i entre tots poguem aconseguir donar la volta a aquests anys que ens estan tocant viure i tinc l’esperança que d’aquí uns anys podrem dir que estem un món molt millor.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios