20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Dolors Puig: “A l’Aplec de la Sardana, aquest any, esperem que ens acompanyi més gent per les bones cobles que tenim”

Sant Feliu de Guíxols es prepara aquest cap de setmana per celebrar la 36è edició de l’Aplec de la Sardana. Per avançar-nos alguns detalls de l’edició d’enguany, ens visita la presidenta de l’agrupació d’amics de la Sardana de Sant Feliu, Dolors Puig, al Supermatí.

Ahir, en la vigília de l’aplec ja hi va haver un concert gratuït amb taquilla inversa a la sala Las Vegas amb la Principal de la Bisbal. Un lloc poc usual, però davant que el teatre està ocupat per temes electorals, van pensar que seria un lloc apte perquè hi càpigues tothom.

També, ens comenta que dissabte no hi haurà activitats perquè es farà l’Aplec a Lloret, on es celebrarà la Final de la Sardana de l’any i no s’ha volgut trepitjar amb actes. Per tant, serà diumenge quan celebraran el seu Aplec de la Sardana a l’espai de la sardana dins el Jardí Juli Garreta de les 10:30 a les 16:30 hores. Puig ens ha comentat com anirà la jornada amb tres cobles participant.

L’Aplec és una activitat consolidada a Sant Feliu amb 36 edicions. Una jornada que segons ens detalla la presidenta ha anat millorant al llarg dels anys. De la mateixa manera que el suport de la gent, que com diu “està contentíssima” amb l’esdeveniment.

Ella celebra també l’èxit de la cançó Coti x Coti de The Tyets que ha posat de moda la sardana i com afegeix, “en Xavier Ventosa l’ha instrumentada per cobla”. Per tant, pot sonar als aplecs i “la gent també la pot ballar”.

Finalment, ens fa una previsió de què n’esperen de l’Aplec.

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios