2.9 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

El camp de futbol de Torroella serà una realitat a l’octubre

Serà la primera construcció de la nova zona esportiva de Torroella que estigui enllestida, 4 mesos abans que el pavelló esportiu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El municipi de Torroella podrà estrenar el camp de futbol i de rugbi a finals d’octubre. L’obra del camp de futbol de Torroella començarà en quatre setmanes i en tres mesos s’acabaran les obres de la construcció.

El camp de futbol de Torroella veurà la llum a finals d’octubre com ha pogut saber Ràdio Capital. Les obres serviran per posar la gespa i totes les infraestructures relacionades amb l’equipament esportiu. Aquest espai serà el primer indret destinat a les activitats esportives que s’obrirà del nou complex a Torroella.

De fet, Jordi Colomí, regidor d’urbanisme al municipi, ha explicat en aquesta emissora quins són els terminis de construcció del camp de futbol i de rugbi. Ara es començarà la fase de presentació d’ofertes i un cop acabat el termini s’adjudicarà el projecte i començaran les obres.

La rapidesa de l’obra però es veu a la previsió que va fer el govern municipal abans de la construcció. Fins ara s’han estat fent els moviments de terra que incloïen els murs de contenció per poder facilitar la instal·lació de la gespa.

Pla de l'espai destinat al camp de futbol i de rugbi a Torroella de Montgrí
Pla de l’espai destinat al camp de futbol i de rugbi a Torroella de Montgrí

S’espera que les obres durin uns tres mesos per això a finals d’octubre es podrà començar a fer servir el terreny. Ara per ara hi ha un retard d’un mes en previsió al que s’havia estipulat en els primers terminis de la zona esportiva de Torroella.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -