23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

El Club Rítmica Palafrugell participa en el primer torneig en línia de gimnàstica rítmica de la història

El torneig s'ha retransmès pel canal del YouTube del club gimnàstica rítmica Utebo de Saragossa, organitzador de l'esdeveniment

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La situació actual generada per la pandèmia també ha causat que les agrupacions esportives hagin hagut de reinventar-se, tant per realitzar els entrenaments com els tornejos que estaven previstos en el calendari anual. Esther Hidalgo, entrenadora del Club Rítmica Palafrugell Costa Brava, en declaracions a Ràdio Capital, explicava com ho fan per no perdre els entrenaments i poder seguir fent classes en un esport que requereix molta tecnicitat i correcció.

Per exemple, aquest cap de setmana, 11 i 12 d’abril, a causa de les circumstàncies que estem vivint, s’ha celebrat el primer torneig en línia de gimnàstica rítmica de la història, organitzar pel club gimnàstica rítmica Utebo de Saragossa per poder mantenir viva la temporada, donat que s’han hagut de suspendre tots els tornejos i campionats esportius. Al torneig hi han participat més de 400 gimnastes de tota Espanya, dels diferents nivells d’escolars, copa, preferent, base i absolut.

De Catalunya han participat sis clubs, entre ells el Club Rítmica Palafrugell Costa Brava amb una representació de quatre gimnastes. Hidalgo explica que més que un torneig ha estat una exhibició voluntària, perquè no hi ha hagut jutges avaluant donat les circumstàncies en les quals es trobaven les gimnastes, però si que han rebut un diploma acreditatiu per la seva participació.

Les participants que han representat el club de Palafrugell han estat: Noa Garcia, de la categoria Benjamí base amb l’exercici de mans lliures, Gala Jiménez, categoria Benjamí copa amb mans lliures, Laia Solà, categoria infantil base amb l’aparell de pilota i Jana Rodríguez, categoria infantil escolar amb l’aparell de cèrcol.

Hidalgo explicava que com que la temporada de competició ja havia començat per moltes gimnastes, cadascuna d’elles ha adaptat el seu exercici anual als mitjans i espai dels que disposava a casa i ha enviat el vídeo executant-lo.

El torneig s’ha retransmès pel canal del YouTube del club organitzador i no es descarta que hagi sigut el motor per a la realització de futures competicions en línia.

 

Aquest és el vídeo de les participants del Club Rítmica Palafrugell Costa Brava:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pals impulsa una campanya de promoció de l’arròs per tal que tot el procés de producció es quedi a la localitat

L'Ajuntament de Pals, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, impulsa una campanya de promoció de l'arròs per tal d'aconseguir que el 100% de la producció es quedi a la localitat.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -