El Palamós perd contra l’Espanyol B per 1-4 i cau eliminat de la Copa Catalunya

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts

El camí dels palamosins a la Copa Catalunya ha arribat al seu fi. Ahir, els de Vicenç Fernández van caure derrotats per un contundent 1-4 contra el filial de l’Espanyol, conjunt que també milita a la Tercera Divisió. Malgrat les sensibles baixes donat que estan amb el primer equip, els blanc-i-blaus van ser molt superiors durant tot el partit i van treure rèdit de l’efectivitat.

Els periquitos van avançar-se ben aviat al marcador, concretament al minut 4, per mitjà de Max Marcet, que va aprofitar un error del porter palamosí Quinti. Pocs instants després, es produïa la reacció local, que va aconseguir empatar l’eliminatòria amb un tant de Bonaventura al 12′. Tan sols nou minuts més tard, amb un xut creuat, Álex Bermejo (Espanyol B) marcava el segon per al seu equip. Abans d’arribar al descans, el degà de Catalunya va estar a punt d’igualar un altre cop el partit, a través d’una ocasió de Cornellà que es va estavellar al travesser.

En la represa, l’Espanyol B no va aixecar el peu de l’accelerador i va desfer-se de l’equip local amb un gol de vaselina de Gilbert al 55′ i, finalment, el gol de la sentència va ser novament de Max Marcet, que es va produir dos minuts més tard que el tercer. Els palamosins van acusar haver jugat tres partits en quatre dies (el primer, van imposar-se per 0-1 contra el Banyoles i, el segon, van empatar contra el Farners per un tant a un, però el conjunt empordanès va perdre als penals) i van claudicar davant d’un filial periquito que accedeix a tercera ronda de la Copa Catalunya.

Fitxa tècnica:

Palamós CF, 1: Quinti; Sergio García (Eppy, 77′), Cano, Lluc Banús, Subi; Marc Vilà (Medina, 56′), Cornellà, Litus (Botxi, 64′); Herrera (Biel Gasca, 81′) i Bonaventura (Nahuel, 77′). Targetes grogues: Lluc Banús i Barrera.

RCD Espanyol B, 4: Àlex Domínguez; Víctor Gómez (Reina, 87′), Pedrosa (Checa, 89′), Iago, Àlex Salto (Gaixàs, 68′); Pelegrín (Gil, 79′), Jordan, Martí Soler, Max (Coro, 73′); Carlos Gilbert (Joselu, 73′) i Bermejo. Targetes grogues: Àlex Domínguez, Pedrosa, Àlex Salto i Pelegrín.

Gols: 0-1, Max (4′); 1-1, Bonaventura (12′); 1-2, Bermejo (21′); 1-3, Gilbert (55′); 1-4, Max (57′).

Àrbitre: Sánchez Aparicio.

Temps majoritàriament assolellat amb vent de garbí

Tram final de setmana en general amb predomini del temps assolellat. El vent de component sud serà protagonista i diumenge es presenta com el dia més insegur amb risc d'algunes precipitacions.