8.8 C
Pals
Dimarts, 28 novembre 2023
- Publicitat -

El SSIBE relaxa les restriccions i amplia els horaris de visita als acompanyants

Ha estat gràcies a l'evolució positiva de la pandèmia. D'aquesta manera, durant les 24 hores del dia els acompanyants podran visitar les àrees de Maternitat i Pediatria de l'hospital de Palamós.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’evolució positiva de la pandèmia, segons Ràdio Palamós, ha fet que els centres assistencials de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà relaxin les restriccions en els horaris de visites i en l’accés d’acompanyants. D’aquesta manera, durant les 24 hores del dia els acompanyants podran visitar les àrees de Maternitat i Pediatria de l’hospital de Palamós. Pel que fa a la resta d’hospitalitzacions, es podrà visitar els pacients de la una a les tres de la tarda, i de les set a les nou del vespre. En aquest cas, l’últim accés autoritzat és a les vuit.

Aquests horaris també són vàlids per a la Unitat de Cures Intermedies. Els pacients que vagin a consultes externes o al servei d’urgències ara ja poden estar acompanyats d’una persona. On està completament prohibida la presència d’acompanyants és a les àrees on hi ha pacients COVID.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dimarts fresc i bàsicament asolellat

Dimarts que no ens portarà gaire notícies meteorològiques. Ahir a la tarda ens va acabar de passar una cua de front i pot ser el que sigui una més noticiable d’avui. Només tindrem algun núvol residual, però bàsicament tindrem un dia bastant asolellat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -