24.5 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Mor Josep Falgueras als 96 anys, reconegut activista cultural de Palamós

Falgueras va participar en la Fundació de la Casa de Cultura i de la revista La Proa. També va col·laborar activament en diferents publicacions periòdiques. D'altra banda, té diversos llibres.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Josep Falgueras i Ullastres, segons el Diari de Girona, va morir dilluns als 96 anys. Falgueras va participar en la Fundació de la Casa de Cultura i de la revista La Proa. També va col·laborar activament en diferents publicacions periòdiques, com és el cas de la Revista del Baix Empordà, la publicació El Blet i El Blat, promoguda per Pere Trijueque, o a les revistes de l’Aplec de Sardanes de Palamós o de l’Ateneu de Calonge. Té diversos llibres sobre experiències vitals: Vincke, la fàbrica de Palamós (1997); El meu Sant Antoni (2015); Poemari (2021) o Proverbis (2021). Falgueras també va tenir relació amb Ràdio Palamós, guionant dos capítols de la sèrie Històries de Palamós, dedicats precisament a la fàbrica Vincke.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El sòl industrial del Baix Empordà serà present a la fira SIL Barcelona

El Saló Internacional de Logística de Barcelona és una de les fires més importants del sud d’Europa en la matèria i s’oferirà, per primera vegada, el sòl i sostre disponible dels polígons d’activitat econòmica de 18 ajuntaments de la comarca presentant-los com un conjunt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -