20.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Dos detinguts a Palamós per tenir 152 plantes de marihuana

Els detinguts són un home de 42 anys, amb antecedents policials, i la seva parella de 39, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i frau en el subministrament del fluid elèctric. 

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra, segons Ràdio Palamós, van detenir el passat divendres dues persones per tenir 152 plantes de marihuana en una vivenda al carrer dels Huguets de Palamós. Els detinguts són un home de 42 anys, amb antecedents policials, i la seva parella de 39, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i frau en el subministrament del fluid elèctric.

La investigació policial va començar quan diversos veïns van denunciar una forta olor de marihuana en aquella zona. Quan la policia va entrar a l’habitatge en qüestió, va trobar 152 plantes de marihuana al garatge, diversos estris per a la seva producció i van comprovar que els acusats tenien la llum punxada, per així no registrar l’alt consum elèctric dels focus utilitzats pel creixement de les plantes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -