14.4 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Domini del temps assolellat amb creixement de nuvolades a la tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous encetem un nou dia que respecte a ahir serà més càlid. Tant les temperatures mínimes com les màximes podran ser més altes. I això serà un dels titulars de la jornada.  Anirem amb temperatures mínimes semblants als quasi 6-8ºC i això serà un augment ben bé de 3-4 graus respecte a ahir. I les temperatures màximes passaran sense problema dels 20 ºC i poden superar els 22 ºC.

Comencem el dia assolellats, amb el cel serè, sense nuvolositat. I el matí continuarà així, amb moltes estones de sol i amb molta estabilitat. Però serà a la tarda que esperem creixement de nuvolades que podran deixar algun ruixat poc important a poblacions més interiors de la comarca. Tot i això, cap al tard no es descarta alguna precipitació, igualment feble, a la mateixa línia de la costa.

Pels propers dies les temperatures quedaran a la banda càlida amb un divendres que seria bàsicament assolellat, i un cap de setmana que tot i ser bastant ennuvolat de cara a dissabte ens plantejaria una Diada de Sant Jordi bastant estable al nostre Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El programa de cribatge de còlon i recte detecta un centenar de casos de càncer al Baix Empordà en una dècada

En aquest període s'han detectat més de 3.200 colonoscòpies per detectar lesions premalignes o càncers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -