15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

Dimecres amb sol i garbí

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després d’un dimarts que a la comarca va ser amb celatges sense nuvolositat i tramuntana moderada, comencem una nova jornada sense ventilació del nord. Comencem també sense núvols, amb sol i sense impediments per tenir un gran dimecres.

El pronòstic ens porta cap a un nou dia de sol i estabilitat, amb només alguns núvols a la tarda. Però seran núvols que no donaran cap precipitació. I serà un nou dia sense gaire notícies esperançadores per canviar la tendència d’escassetat pluviomètrica.

Les temperatures no seran gens fredes i es mouran entre els quasi 10 ºC mínims als 22-24 ºC màxims. Avui, a migdia, a diferència de la tramuntana d’ahir, es cuidarà de ventilar la comarca el vent de garbí tan típic d’aquestes dates i que al vespre podrà perdre força.

Més a mig termini absència de precipitacions pels propers dies, amb temperatures que sempre aniran per sobre del que tocaria per l’època de l’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -