14 C
Pals
Diumenge, 28 abril 2024
- Publicitat -

Arriba un nou episodi de calor intens

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana comença amb domini del temps assolellat amb algun núvol prim i amb calor pròpia de l’època canicular en què ens trobem. La temperatura anirà dels 20 ºC de mínima als 30-32 ºC de màxima. A la costa bon estat de la mar sols amb lleuger marejol.

Ens trobem a les portes d’un pic de calor que pot portar temperatures excepcionals demà, amb valors de 36ºC a 38ºC al Baix Empordà i es poden fregar els 40 ºC en punts de l’extrem nord i interior de la comarca. L’episodi de calor serà breu però intens, i el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per temperatura màxima extrema.

La massa d’aire nord-africana també vindrà acompanyada de pols en suspensió i avui ja començarà a deixar un cel terrós a la sortida i posta de sol. Dimecres la calor també serà intensa si bé no tan extrema com dimarts.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’arquitecta palafrugellenca Anna Sabrià, nominada en dues categories als Premis d’Arquitectura

Els Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2024 ja tenen els seus 24 projectes finalistes. En aquesta 26a edició, se n'havien presentat 80, i ara el jurat ha anunciat les obres candidates. Entre aquestes, n'hi ha tres que són de l'arquitecta de Palafrugell, Anna Sabrià. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -