14.3 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Matí de divendres tapat i dissabte amb domini del sol

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres ha començat amb nuvolositat que ha estat més compacte la passada matinada, i durant la primera hora del matí es poden escapar quatre gotes o algun breu ruixat. La tendència serà a què aquests núvols del matí vagin a menys amb el pas de les hores i s’obrin més clarianes i sol al migdia. Cap a la tarda  creixeran nuvolades preferentment a l’interior del nord-est català. En general al Baix Empordà quedarem al marge de les tempestes, sense descartar algun breu ruixat d’abast molt localitzat cap a l’interior. La temperatura es mourà entre els 8-10 ºC de mínima i la màxima arribarà entre els 17 i 19ºC. 

Pel cap de setmana, dissabte jornada assolellada torna a imposar-se l’anticicló i això ens portarà algunes boires o bancs de núvols baixos com els que hem tingut aquesta setmana durant la matinada i primera hora del dia. Ambient diürn més càlid amb màximes que poden superar els 20 ºC. Diumenge una mica més de variabilitat al cel, però en general el sol continuarà essent el meteor protagonista, amb un ambient primaveral. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -