13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Ruixats i descens de la temperatura

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts tindrem un canvi radical en la situació del cel de la comarca. Passarem de les boires i de la pols en suspensió a una millora clara de la qualitat de l’aire, i direm adéu a l’episodi de sud que ha portat celatges bruts i temperatures bastant suaus. 

La línia frontal que ens ha arribat aquesta nit portarà inestabilitat i ruixats. Es tracta d’una massa d’aire més fred que renovarà l’atmosfera i farà marxar la pols en suspensió. També n’esperem una baixada de la temperatura que servirà per normalitzar l’ambient. 

Així doncs, avui esperem una forquilla de temperatures que anirà dels 5 ºC mínims als 18 ºC màxims, a la comarca. I això serà un devallada de l’ordre dels 4-5 ºC.  

De pluja n’esperem amb major probabilitat durant la primera part de la jornada. Però tot el dia haurem d’estar pendents del cel. També cal dir que hi ha possibilitat que els ruixats vinguin amb tempesta associada.

I per demà dimecres ja haurà passat l’episodi i tindrem una jornada amb temperatures a l’alça i predomini del sol i del cel blau. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -