19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Cel canviant amb nuvolades i ruixats de tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Repetim patró meteorològic d’ahir perquè la jornada d’avui dimarts es presenta variable, ja venint d’una nit i una tarda d’ahir dilluns amb ruixats de distribució irregular. Ruixats que van ser alguns moderats i amb tempesta associada. 

Així doncs el cel d’avui serà molt dinàmic. Comencem el dia amb algun núvol baix o boira a la comarca, o algun petit ruixat residual de la matinada. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa que ahir.  

A la tarda, la inestabilitat es farà més efectiva i les nuvolades convectives creixeran potents tornant a deixar ruixats que podran afectar, en certs moments, diversos llocs de la comarca. Això portarà temperatures menys suaus al migdia. 

Les temperatures es mouran en una forquilla que anirà dels 10-11 ºC mínims als 20 ºC màxims. Tot això, esperant el que ja es comença a veure més clar, que és l’ambient assolellat i més càlid que tindrem de cara a final de setmana. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -