16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Ambient calorós i canvis a l’estat del cel

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ens espera un dimecres calorós i xafogós, amb una temperatura màxima entre els 27 i 29 ºC a l’interior de la comarca, però l’estat del cel estarà parcialment ennuvolat: al matí presència de núvols baixos i bancs de boira, especialment als municipis més propers a la costa baix-empordanesa, i resta de jornada entre intervals de núvols i ullades de sol.

El darrer dia de la primavera astronòmica serà de transició a un canvi de temps que ens portarà més inestabilitat. La pluja serà més probable de cara a la matinada vinent i també matí de dijous, amb ruixats localment acompanyats de tempesta.

Pels darrers dies de la setmana ens acompanyarà la inestabilitat amb un temps encara incert pel que fa a l’extensió dels ruixats, i amb una temperatura màxima lleugerament més baixa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -