10.2 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Descens tèrmic i alguns ruixats convectius

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui la meteorologia relaxarà les sensacions estivals que els últims dies havia posat la directa. I després d’un cap de setmana amb temperatures atípiques per ser maig, tornarem a la normalitat més primaveral amb temperatures més baixes i pluja convectiva que podrà ser més important de cara a la tarda.

La refrescada serà evident i s’hi sumarà l’efecte de la poca insolació perquè avui el sol tindrà poc protagonisme: hi haurà més núvols i els ruixats seran més probables de cara a la tarda.

Els mapes isobàrics són clars: ensenyen que se’ns tira a sobre un front, i en alçada tindrem aire fred suficient per interactuar amb la calor en superficie dels últims dies i això serà el motiu de les tempestes que localment podran ser fortes i portar calamarsa i aparat elèctric associat.

El vent de Tramuntana també serà notícia i podrà bufar entre feble i moderat, aquí al Baix Empordà. I les temperatures aniran dels 12 graus mínims, als escassos 20-22 màxims.

Per demà dimecres, la situació encara podrà mantenir-se a la nostra zona, però de cara a dijous l’estabilització clara de la meteorologia tornarà fer pujar les temperatures.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -