Policia Local de Calonge
Policia Local de Calonge | Imatge d'arxiu

A Calonge i Sant Antoni els fets delictius han caigut un 20% segons s’ha pogut constatar durant la Junta de Seguretat Local. La dada, pel govern municipal, és molt positiva i s’uneix a la disminució, també d’un 20% dels delictes a propietats privades.

Les dades que s’han fet públiques aquesta setmana són les més baixes dels últims cinc anys. Aquestes noves estadístiques demostren que els fets delictius al municipi de Calonge i Sant Antoni van a la baixa. L’alcalde de la vila, Jordi Soler, ha destacat que és fruit de la bona col·laboració entre la policia local i els altres agents de seguretat nacionals.

El municipi té previst seguir millorant aquesta xifra i reduir-la encara més. Per aquest motiu s’han reforçat els diferents protocols de seguretat com també s’ha ampliat la comissaria de la Policia Local. L’objectiu és convertir el control del cos policial en el d’un cos de seguretat d’una smart city i tenir un auditori propi i una sala polivalent.

L’objectiu és començar el projecte de l’ampliació amb l’any que ve i destinar-hi 511.884 euros. Aquestes noves dependències però només estaran connectades amb l’actual immoble per una passarel·la de vidre. Amb aquesta ampliació s’augmentarà en 434 m² en dues plantes, les dependències policials.