21.8 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

En Dani Martín actua a Cap Roig avui a la nit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui a Cap Roig hi cantarà Dani Martín, però ja fa temps que es van esgotar les entrades. D’altra banda, al festival de Torroella de Montgrí, ens visita Ensamble la Fenice, amb música veneciana i peces per commemorar el 450è naixement de Claudio Monteverdi. I a Calonge, hi ha l’Interludi, un festival de música amb Jordi Rossy i Mike Kanan a partir de les 22h.

Si voleu anar a caminar, de 22h a 23h hi ha la 11a caminada nocturna de la Vall d’Aro, començant a la Plaça Major de Castell Platja d’Aro.

Avui teniu dues opcions per anar a ballar sardanes: a Calonge, a la Plaça de la Llibertat, on hi vindrà la cobla La Principal de Banyoles. D’altra banda, a Palamós, on hi fan una ballada de cloenda del festival Amb So de Cobla amb la Cobla Baix Empordà.

Al llarg de tot el dia hi ha la festa de la Urbanització Dalmau, oberta a tots els públics. I D’altra banda, a Calonge, una projecció de curts del Concurs de Curts al mirador de l’Espigó de l’amistat.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’onada de calor del 2022 causa una mortalitat “sense precedents” en la gorgònia vermella del Montgrí i les Illes Medes

Un estudi de la Universitat de Barcelona revela que l'onada de calor extrema de 2022 va incrementar la mortalitat de la gorgònia vermella al parc natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter, afectant el 70% de les colònies. Els investigadors adverteixen que aquests resultats amenaçen la viabilitat de l'espècie i podrien alterar la biodiversitat dels ecosistemes bentònics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -