7.4 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

Endesa inverteix 45.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica a Sant Feliu de Guíxols

S’ha substituït el cablejat subterrani que uneix dos centres de transformació per un d’última tecnologia

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Endesa ha finalitzat els treballs de renovació tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió a Sant Feliu de Guíxols, segons informa El Gerió Digital. Els treballs, amb una inversió de més de 45.000 eurosa portats íntegrament per la companyia, s’ha fet per donar millor cobertura als 7.000 clients del municipi abans de l’arribada de turistes durant l’època d’estiu.

Aquesta actuació s’ha realitzat en una línia de mitjana tensió a 25 kV que discorre pel carrer de Josep Maria Vilà i el carrer de Jaume Gras. Concretament, s’ha substituït el cablejat subterrani que uneix dos centres de transformació per un d’última tecnologia. Així, s’ha estès fins a 195 metres nous de cable fabricat d’alumini, un material que per les seves característiques és més fiable i presenta millors prestacions mecàniques i elèctriques que l’anterior, que era d’oli.

Aquests treballs formen part del conjunt d’actuacions que Endesa desenvolupa a la Costa Brava per tal de reforçar i assegurar la continuïtat del subministrament elèctric als clients d’aquesta zona, així com d’equipar les seves instal·lacions amb les últimes tecnologies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Dimarts assolellat i amb gran amplitud tèrmica

Jornada dominada pel temps assolellat i amb gran constrast tèrmic entre la fred de primera hora i l'ambient més suau del migdia.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -