2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Eugeni Pibernat: “L’import màxim de les subvencions per a les reformes de comerços i terrasses de Begur és de 4.000 euros”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

A Begur s’obre una convocatòria de subvencions per a la millora i la modernització dels comerços i terrasses de bars i restaurants. Per parlar d’aquest tema, hem entrevistat avui al Regidor de promoció econòmica, Eugeni Pibernat.

De fet, aquesta subvenció ja s’havia fet fa uns anys i es van llavors modernitzar uns quants comerços i terrasses. Tot i així, una part dels establiments del municipi no hi va tenir accés i és la raó per la qual s’obre ara una nova línia.

Totes les terrasses o comerços que necessitin fer una reforma de l’espai poden accedir a aquesta subvenció que cobreix un 10% de les despeses de reforma, fins un màxim de 4.000 euros. No hi ha limitació del nombre d’establiment que s’hi pot acollir ni tampoc cap criteri estètic. Al contrari, des de l’Ajuntament no volen uniformitat i deixen la lliure creativitat dels propietaris. Com afirma Pibernat, només es tracta d’una actualització i modernització per millorar la presència de l’establiment.

En aquests moments, hi ha una quinzena de restaurants i bars oberts al municipi i el regidor confia que per Setmana Santa hi haurà activitat i mobilitat de la gent. Pibernat recalca que l’Ajuntament depèn del Procicat i, desgraciadament, solen rebre les informacions de les mesures un dia per l’altre. També ens va informar que hi ha negocis que dubten si podran seguir oberts.

De cara als mesos vinents i als actes públics, declara que l’Ajuntament descarta absolutament qualsevol esdeveniment amb massificació de gent. Pel que fa a la Fira dels Indians, encara estan valorant si podran fer-la o no i amb quin format.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -